Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Pharmaid - New Office

Η εταιρεία Pharmaid λόγω της ραγδαίας ανοδικής της πορείας στην εγχώρια αλλά και την ξένη αγορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει και να παρουσιάσει τις νέες υπερσύχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην περιοχή της Ιαλυσού στην Ρόδο.

Τα προϊόντα παρασκευάζονται σε μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής καλλυντικών προϊόντων με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Με ξεχωριστές αγνές πρώτες ύλες, σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα, τεχνογνωσία αιχμής εξειδικευμένων κοσμητολόγων και αφοσίωση στην συνεχή βελτίωση και έρευνα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει προϊόντα ανώτατης ποιότητας βασισμένα σε αγνά και ευεργετικά συστατικά της ελληνικής φύσης.

Κρίνοντας από τις πολυάριθμες πωλήσεις των προηγούμενων ετών και τα κολακευτικά σχόλια των καταναλωτών που την εμπιστεύτηκαν οι στόχοι της επιτυγχάνονται και συνεχίζει να εξελίσσεται ώστε να σας προσφέρει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα ομορφιάς.

Το τμήμα μάρκετινγκ-επικοινωνίας, καθώς και το δίκτυο πωλήσεων της Pharmaid εργάζονται ακατάπαυστα με αποτέλεσμα τα προϊόντα της να φτάνουν πλέον σε όλο τον κόσμο.

Pharmaid - New Office

Pharmaid - New Office

Pharmaid - New Office

Pharmaid - New Office

Pharmaid - New Office