Διεθνής Έκθεση Souvenir Expo Greece "Τέχνημα & Λαϊκή Τέχνη" από 9 έως 13 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα.

Η εταιρεία Pharmaid Cosmetics και το δυναμικό προσωπικό της θα λάβει μέρος για 8η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Souvenir Expo Greece "Τέχνημα & Λαϊκή Τέχνη" που διοργανώνεταιαπό την Rota και σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε για να δείτε από κοντά εκτός από την τεράστια γκάμα προϊόντων και τις εντυπωσιακές προβολές μας, οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει που να σχετίζεται με τον τουρισμό αλλά και το εμπόριο γενικότερα.

Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 1, Διάδρομο E και Αριθμό 11 για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας δείξουμε νέους τρόπους όμορφων και κερδοφόρων προβολών.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 13 Ιανουαρίου 2019 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από λεωφορείο, taxi και αυτοκίνητο. Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής οδού προς αεροδρόμιο, μόλις 2 χιλιόμετρα μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του προαστιακού σιδηροδρόμου. Τέλος, η θέση του το καθιστά ιδανικό προορισμό για μετακινήσεις με αεροπλάνο.

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 - 20:00

Διεθνής Έκθεση Souvenir Expo Greece Τέχνημα & Λαϊκή Τέχνη από 9 έως 13 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα.

31η Έκθεση Τουριστικών Ειδών ''Δώρων - Λαϊκής Τέχνης Μόδας & Αξεσουάρ'' από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2019 στην Ρόδο.

Η εταιρεία Pharmaid συνεχίζοντας την δυναμική της παρουσία στον χώρο των εκθέσεων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συμμετέχει στην τοπική έκθεση τουριστικών ειδών "Δώρων-Λαϊκής Τέχνης Μόδας & Αξεσουάρ" που διοργανώνεται από την Alfa Expo. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε αναλυτικότερα και να γνωρίσετε τα νέα μας προϊόντα και υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης.

Είσοδος Ελεύθερη με την επίδειξη της πρόσκλησης.

Δωρεάν διανυκτέρευση σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την ALFA EXPO.

Πόλη: Ρόδος
Τοποθεσία: Κρατικός αερολιμένας Ρόδου "Διαγόρας" (Αίθουσα αναχωρήσεων εξωτερικού)
Ημερομηνία: 1-3/2/2019
Aριθμός περιπτέρου: Νούμερο 41

Έκθεση Τουριστικών Ειδών ''Δώρων - Λαϊκής Τέχνης Μόδας & Αξεσουάρ'' από 20 έως 23 Ιανουαρίου 2017 στην Κρήτη.

Η εταιρεία Pharmaid συνεχίζοντας την δυναμική της παρουσία στον χώρο των εκθέσεων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συμμετέχει για 4η συνεχόμενη φορά στην τοπική έκθεση τουριστικών ειδών "Δώρων-Λαϊκής Τέχνης Μόδας & Αξεσουάρ" που διοργανώνεται από την Alfa Expo. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε αναλυτικότερα και να ανακαλύψετε την τεράστια γκάμα αλλά τα νέα μας προϊόντα.

Θα μας βρείτε στην Κύρια αίθουσα στον Αριθμό 54 για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας δείξουμε νέους τρόπους όμορφων και κερδοφόρων προβολών.

Η είσοδος είναι δωρεάν με την επίδειξη της πρόσκλησης.

Δωρεάν μετακίνηση: Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.

Χανιά: Έξω από το Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στις 10:00π.μ.

Ρέθυμνο: Σταθμός ΚΤΕΛ στις 11:00π.μ.

Επιστροφή από το ΔΕΚΚ στις 18:00μ.μ.

Πόλη: Ηράκλειο, Κρήτη
Τοποθεσία: Διεθνές εκθεσιακό κέντρο περιοχή Γούρνες δήμου Χερσονήσου.
Ημερομηνία: 20/01/2017 - 23/01/2017

Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο 10:00 - 20:00 & Δευτέρα 10:00 - 19:00

Διεθνής Έκθεση Souvenir Expo Greece "Τέχνημα & Λαϊκή Τέχνη" από 10 έως 14 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα

Η εταιρεία Pharmaid Cosmetics και το δυναμικό προσωπικό της θα λάβει μέρος για 8η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Souvenir Expo Greece "Τέχνημα & Λαϊκή Τέχνη" που διοργανώνεταιαπό την Rota και σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε για να δείτε από κοντά εκτός από την τεράστια γκάμα προϊόντων και τις εντυπωσιακές προβολές μας, οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει που να σχετίζεται με τον τουρισμό αλλά και το εμπόριο γενικότερα.

Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 1, Διάδρομο Δ και Αριθμό 35 για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας δείξουμε νέους τρόπους όμορφων και κερδοφόρων προβολών.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 10 έως και τις 14 Ιανουαρίου 2018 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από λεωφορείο, taxi και αυτοκίνητο. Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής οδού προς αεροδρόμιο, μόλις 2 χιλιόμετρα μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του προαστιακού σιδηροδρόμου. Τέλος, η θέση του το καθιστά ιδανικό προορισμό για μετακινήσεις με αεροπλάνο.

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 - 20:00

Διεθνής Έκθεση Souvenir Expo Greece "Τέχνημα & Λαϊκή Τέχνη" από 11 έως 15 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα

Η εταιρεία Pharmaid Cosmetics και το δυναμικό προσωπικό της θα λάβει μέρος για 6η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Souvenir Expo Greece "Τέχνημα & Λαϊκή Τέχνη" που διοργανώνεταιαπό την Rota και σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε για να δείτε από κοντά εκτός από την τεράστια γκάμα προϊόντων και τις εντυπωσιακές προβολές μας, οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει που να σχετίζεται με τον τουρισμό αλλά και το εμπόριο γενικότερα.

Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 1Διάδρομο Ε και Αριθμό 54 για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας δείξουμε νέους τρόπους όμορφων και κερδοφόρων προβολών.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 11 έως και τις 15 Ιανουαρίου 2017 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από λεωφορείο, taxi και αυτοκίνητο. Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής οδού προς αεροδρόμιο, μόλις 2 χιλιόμετρα μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του προαστιακού σιδηροδρόμου. Τέλος, η θέση του το καθιστά ιδανικό προορισμό για μετακινήσεις με αεροπλάνο.

Ώρες Λειτουργίας : 10:00 - 20:00