Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Διεθνής Έκθεση Souvenir Expo Greece “Artifact & Folk Art” από 11 έως 15 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα

Η εταιρεία Pharmaid και το δυναμικό της προσωπικό θα λάβει μέρος για 7η συνεχή χρονιά στην έκθεση Souvenir Expo Greece “Artifact and folk art” που διοργανώνει η Rota και σας προσκαλεί να επισκεφθείτε και να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και το φαντασμαγορικό μας design, μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει σχετίζεται με τον τουρισμό και γενικά για χονδρική.

Θα μας βρείτε στο Hall 1, στο Hallway E και στο Number 54 για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας δείξουμε νέους τρόπους για όμορφα σχέδια.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Ιανουαρίου 2017 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πολλές επιλογές μεταφοράς από μετρό, λεωφορείο, αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Βρίσκεται στο τέλος της οδού Αττικής, μόλις 2 χλμ. από τα κτίρια του αεροδρομίου και λίγα λεπτά με τα πόδια από το μετρό και τον προαστιακό. Τέλος, η τοποθεσία το καθιστά ιδανικό προορισμό για άτομα που ταξιδεύουν με αεροπλάνο. (Μακρινές τοποθεσίες και ξένοι επισκέπτες).

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 20:00