Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Χονδρική (μόνο για επαγγελματίες)

Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι συνεργάτες.

H Pharmaid είναι μία σταθερά αναπτυσσόμενη δυναμική Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 και εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία φυσικών καλλυντικών, αντηλιακών & παραφαρμακευτικών προϊόντων η οποία βασίζεται στην δύναμη και τα μυστικά της φύσης. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ. στην Ιαλυσό της Ρόδου και τα προϊόντα παρασκευάζονται σε δύο από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής καλλυντικών προϊόντων με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα. Στόχος της είναι να δημιουργήσει αγνά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο, το γάλα γαϊδούρας, την βιολογική αλόη και το έλαιο αργκάν για την περιποίηση και τη φροντίδα μαλλιών, προσώπου και σώματος, κατάλληλα για όλους τους τύπους και ηλικίες. Με ειδικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα, τεχνογνωσία αιχμής εξειδικευμένων κοσμητολόγων και αφοσίωση στην συνεχή βελτίωση και έρευνα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει προϊόντα ανώτατης ποιότητας βασισμένα σε αγνά και ευεργετικά συστατικά της Ελληνικής (και οχι μόνο) φύσης.

Η ανάπτυξη των προϊόντων της βασίζεται σε δύο άξονες :

1) Στην εφαρμοσμένη έρευνα για την ανάπτυξη των προϊόντων της.

2) Στη δέσμευση της για την ανάδειξη των ευεργετικών ιδιοτήτων (κατά βάση) του Ελληνικού βιολογικού ελαιολάδου και των άλλων φυσικών πρώτων ύλων αλλά παράλληλα και στην αποφυγή χρήσης βλαβερών χημικών ουσιών όπως τα parabens, alcohol, propylene glycol και πολλά άλλα.

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές παρουσιάσαμε την μεγαλύτερη σειρά καλλυντικών στην χώρα (με 150+ προϊόντα), με σεβασμό στην αρχαία Ελληνική ιστορία αφιερωμένη στην Θεά Αθηνά (η οποία δώρισε την ελιά στους Αθηναίους), που ονομάζεται “Athena’s Treasures” με κύριο συστατικό της το 100% Ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο. Την σειρά καλλυντικών “Aloe Treasures” από 100% Ελληνική βιολογική αλόη, έπειτα την σειρά καλλυντικών με  100% Ελληνικό γάλα γαϊδούρας ”Donkey Milk Treasures” και την σειρά καλλυντικών “Argan Treasures” με βάση το βιολογικό έλαιο αργκάν. Επίσης διατίθεται ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών και παραφαρμακευτικών προϊόντων “Dream Tan” και “Pharmaid” αντίστοιχα, καθώς και την νέα σειρά αντηλιακών προϊόντων σε συσκευασία ταξιδίου ”Aegean Sun” έχοντας πλέον στην συλλογή της ποικιλία προϊόντων με περισσότερα από 400+ είδη.

Κρίνοντας από τις πολυάριθμες πωλήσεις των προηγούμενων ετών και τα κολακευτικά σχόλια των καταναλωτών που μας εμπιστεύτηκαν, με την ανταπόκριση των σειρών αυτών στην Ελληνική αγορά και το εξωτερικό να έχει πολύ μεγάλη απήχηση, η εταιρία μας ανέπτυξε ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών και πωλητών σε ολόκληρη τη χώρα, οπότε οι στόχοι μας συνεχίζουν να επιτυγχάνονται και οφείλουμε να εξελίσσόμαστε ώστε να προσφέρουμε μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα ομορφιάς, πάντα με στόχο την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή και να διαθέτουμε την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής & εξυπητρέτησης. Το τμήμα μάρκετινγκ & επικοινωνίας, καθώς και το δίκτυο πωλήσεων της Pharmaid εργάζονται ακατάπαυστα με αποτέλεσμα τα προϊόντα της να φτάνουν πλέον σε όλο τον κόσμο. Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν μοναδικό αριθμό από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό γνωστοποίησης καλλυντικών προϊόντων CPNP (Cosmetics Products Notification Portal), παράγονται με πρότυπη πιστοποίηση ISO και διαθέτουν πολλά ακόμα πιστοποιητικά.

Η προσπάθεια μας για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας αλλά κυρίως η πίστη μας στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, μας ώθησε στην απόφαση να αναζητήσουμε σοβαρούς και αξιόπιστους συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την διάθεση των προϊόντων μας στις τοπικές αγορές η όπου αλλού με τα προϊόντα των καλλυντικών μας τα οποία διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα, υψηλής αισθητικής εμφάνιση, οργανωμένο τμήμα παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων σε κάθε ζητούμενη ποσότητα, αλλά κυρίως υψηλή απόδοση κέρδους σε όλα τα στάδια της πώλησης. Τα τελευταία χρόνια οι σειρές των προϊόντων μας εξάγονται πλέον σε διάφορες χώρες όπως : Ρωσία, Άγγλια, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβενία, Ρουμανία, Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Εσθονία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Κύπρο, κάτι το οποίο μας δίνει τη πεποίθηση της δυνατότητας οργανωμένων εξαγωγών και της επιλογής-συνεργασίας και σε άλλες χώρες με κάθε σοβαρά ενδιαφερόμενο. Δέσμευση μας η προσήλωση στην έρευνα για την εξέλιξη του προϊόντος μας οι σύγχρονες και πιστοποιημένες συνθήκες παραγωγής αλλά κυρίως η στήριξη και η ειλικρίνεια μεταξύ των συνεργατών μας.

Η εταιρεία μας επίσης προγραμματίζει και σας ενημερώνει κατά καιρούς για τη συμμετοχή της σε επιλεγμένες διεθνείς εκθέσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις ή άλλες δραστηριότητες και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για μας να συναντηθούμε από κοντά για να έχετε εικόνα των προβολών και των νέων προϊόντων μας και να διερευνήσουμε μαζί τη δυνατότητα μιας επιτυχημένης εμπορικής συνεργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με την εταιρεία και τις σειρές των προϊόντων της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.pharmaid.gr, στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@pharmaid.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2241047783.

Η επιτυχία είναι δεδομένη, η απόφαση είναι δική σας…

Με εκτίμηση,

κ. Σταματίου Βασίλειος (Υπεύθυνος επικοινωνίας και εξαγωγών)


Stands