Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

33η Έκθεση Τουριστικών Ειδών (Δώρων-Λαϊκής Τέχνης-Μόδας & Αξεσουάρ) ΡΟΔΟΣ 12-14/2/2022 Akti Imperial Deluxe Spa Resort & Convention Center

Η Pharmaid δηλώνει παρούσα για ακόμα μία φορά συνεχίζοντας την ανελειπή της παρουσία στον χώρο των επαγγελματικών εκθέσεων, επενδύοντας στο μέλλον, προσφέροντας τα ποιοτικότερα πρόϊόντα προτοποριακού σχεδιασμού και χαμηλού κόστους κατέχοντας την αντίστοιχη εξειδίκευση και εμπειρία 17 ετών στον τομέα των φυσικών καλλυντικών, αντηλιακών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε, να συζητήσουμε όλα τα επαγγελματικά θέματα που σας αφορούν και να σχεδιάσουμε μαζί ένα επιτυχημένο πλάνο για την νέα τουριστική σεζόν που προμηνύεται άκρως θετική.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Akti Imperial Hotel (Ιαλυσού, 85101 Ρόδος)

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ : Νο 43

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : Σάββατο – Δευτέρα 10:00-20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Κατά την είσοδο σας είναι Απαραίτητη η επίδειξη της πρόσκλησης στην οποία παρακαλούμε όπως έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας για δική σας διυκόλυνση. Για την είσοδο σας στην Έκθεση ισχύουν οι εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις για τις οποίες μπορε΄τε να ενημερωθείτε στο www.touristikaexpo.gr. Εκεί θα βρείτε και τις οδηγίες για το πως θα φτάσετε στο Akiti imperial Hotel. Παρέχεται Δωρεάν Πάρκινγκ.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Για τη διευκόλυνση σας η Alfa Expo προσφέρει στους εμπορικούς επισκέπτες από τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα μια Δωρεάν Διανυκτέρευση* σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό.

*Επικοινωνήστε με την Alfa Expo για κρατήσεις δωματίων.