Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει δίκτυο διανομής ή εμπορικοί αντιπρόσωποι;

Στα πλαίσια της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρίας μας, έχοντας ήδη καλύψει γεωγραφικά το μεγαλύτερο τμήμα της χώραςκαι συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους συνεργάτες – αντιπροσώπους έχουμε ως στόχο την ορθολογική ανάπτυξη του τμήματος εξαγωγών σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και τρίτες χώρες. Πιστεύοντας στη ποιότητα αλλά και τιςευεργετικές ιδιότητες του προϊόντος μας επιθυμούμε και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε κάθε αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό που έχει να κάνει με την προώθηση της σειράς Athena’s Treasures.

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξαγωγών της εταιρείας μας με τον υπεύθυνο εξαγωγών Κύριο Βασίλη Σταματίου.

Τι πιστοποίηση διαθέτουν τα προϊόντα σας;

Τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση για τη χρήση αγνού Ελληνικού βιολογικού ελαιολάδου.

Ποιες είναι οι τιμές των προϊόντων;

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται στο κάθε προϊόν ξεχωριστά (ακριβώς κάτω από την εικόνα). Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για εμπορική συνεργασία, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας αποστείλουμε ειδικό τιμοκατάλογο των προϊόντων της Εταιρίας μας.

Τι προέλευσης είναι τα προϊόντα;

Tα προϊόντα μας παρασκευάζονται με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία και μετά από επιστημονικές μελέτες σε πιστοποιημένο και εξειδικευμένο εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα βασιζόμενα σε φυσικές Ελληνικές πρώτες ύλες και παραδοσιακές συνταγές με βάση το Ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο.

Η έδρα της εταιρίας και η διάθεση των προϊόντων της βρίσκεται στη Ρόδο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο δημοτικό διαμέρισμα της Παστίδας.

Που θα μπορούσαμε να βρούμε τα προϊόντα;

Α) Τα προιόντα υπάρχουν ήδη σε πολλά σημεία πώλησης σε ολόκληρη την  Ελλάδα καθώς και σε ορισμένα σημεία του Εξωτερικού (Αγγλία – Γαλλία – Ρωσία – Ρουμανία – Κύπρος –   Ελβετία – Ιταλία – Πολωνία)

Μπορείτε να μας στείλετε ένα μηνύμα info@pharmaid.gr , να μας καλέσετε ή στείλτε μας φαξ στο +30 2241047783 , να μας πείτε το σημείο που βρίσκεστε και να σας απαντήσουμε άμεσα για το πλησιέστερο κατάστημα όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε.

Β) Μέσω E-shop απο την ιστοσελίδα μας "www.pharmaid.gr"

Πως κάνω εγγραφή και πως εκτελώ μια νέα παραγγελία στο e-shop;

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πως μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και πώς να κάνετε μια νέα παραγγελία στο www.pharmaid.gr (βίντεο). Μεγαλώστε το παράθυρο του βίντεο για να το δείτε σε καλύτερη ποιότητα.