Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Διεθνής Έκθεση SOUVENIR EXPO GREECE ”ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ” από 11 έως 15 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα

Η εταιρεία Pharmaid Cosmetics και το δυναμικό προσωπικό της θα λάβει μέρος για 12η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Souvenir Expo Greece ”Λαϊκή Τέχνη” που διοργανώνεται από την Rota και σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε για να δείτε από κοντά εκτός από την τεράστια γκάμα προϊόντων και τις εντυπωσιακές προβολές της, οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει που να σχετίζεται με τον τουρισμό αλλά και το εμπόριο γενικότερα.

Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 1, Διάδρομο Δ και Αριθμό 22 για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας δείξουμε νέους τρόπους όμορφων και κερδοφόρων προβολών.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 11 έως και τις 15 Ιανουαρίου 2023 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από λεωφορείο, taxi και αυτοκίνητο. Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής οδού προς αεροδρόμιο, μόλις 2 χιλιόμετρα μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του προαστιακού σιδηροδρόμου. Τέλος, η θέση του το καθιστά ιδανικό προορισμό για μετακινήσεις με αεροπλάνο.

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 20:00