Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Η εταιρεία Pharmaid, λόγω της ραγδαίας επέκτασης στην εγχώρια και ξένη αγορά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να παρουσιάσει νέες και πολύ γνωστές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Ιαλυσού της Ρόδου. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής καλλυντικών, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα αυτό.

Χρησιμοποιώντας μοναδικές αγνές πρώτες ύλες, με σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα, την κορυφαία τεχνογνωσία εξειδικευμένων κοσμετολόγων, αφοσιωμένων στη συνεχή βελτίωση και έρευνα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, βασισμένα στα αγνά και ευεργετικά συστατικά της ελληνικής φύσης. .

Λαμβάνοντας υπόψη τον υψηλό αριθμό πωλήσεων τα προηγούμενα χρόνια και τα κολακευτικά σχόλια των καταναλωτών, που την εμπιστεύονται, η Pharmaid πετυχαίνει τους στόχους της και συνεχίζει να εξελίσσεται, ώστε να προσφέρει ακόμη πιο ολοκληρωμένη περιποίηση ομορφιάς.

Το τμήμα μάρκετινγκ-επικοινωνίας και το δίκτυο πωλήσεων της Pharmaid εργάζονται ακούραστα, καθιστώντας πλέον τα προϊόντα της διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.