Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πρόσκληση στην έκθεση SOUVENIR EXPO GREECE ”ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ” 10-14 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα

Αγαπητοί φίλοι-συνεργάτες,

Η εταιρεία μας ”Pharmaid Natural Cosmetics” και το δυναμικό προσωπικό της λαμβάνει μέρος για 13η συνεχή χρονιά στην έκθεση SOUVENIR EXPO GREECE ”ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ”.

Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε να επισκεφθείτε το περίπτερο μας στην Αίθουσα 1, Διάδρομο D και Αριθμό 38, για να δείτε από κοντά εκτός την τεράστια γκάμα προϊόντων και τις εντυπωσιακές προβολές μας καθώς και οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει σχετικά με τον τουρισμό αλλά και το εμπόριο γενικότερα, να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τις δικές σας ανάγκες ούτως ώστε να σας προτείνουμε, βάση της εμπειρίας μας, την ιδανική λύση έξυπνων προβολών που θα αυξήσουν στο μέγιστο τις πωλήσεις και κατ’ επέκταση τις εισπράξεις σας.

Η έκθεση ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 14 Ιανουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Έλ. Βενιζέλος στην Αθήνα.

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από λεωφορείο, taxi και αυτοκίνητο. Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής οδού προς αεροδρόμιο, μόλις 2 χιλιόμετρα μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Μετρό και του προαστιακού σιδηροδρόμου. Τέλος, η θέση του το καθιστά ιδανικό προορισμό για μετακινήσεις με αεροπλάνο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ.
– ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ : Η στάση του πούλμαν βρίσκεται στην έξοδο του σταθμού προς parking, λεωφορεία και taxi.
– ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : Η στάση του πούλμαν βρίσκεται απέναντι από την έξοδο 2 του Αεροδρομίου στο επίπεδο των Αφίξεων.

Ώρες Λειτουργίας : 10:00 – 20:00

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά !!!