Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πλάνο Συνεργατών

Αγαπητοί φίλοι – Συνεργάτες.

H Pharmaid είναι μία εταιρία παραγωγής φυσικών καλλυντικών προϊόντων η οποία στηρίζεται στη δύναμη και στα μυστικά της φύσης για να δημιουργήσει αγνά ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα με βάση το βιολογικό Ελληνικό ελαιόλαδο, την Βιολογική Αλόη και το έλαιο Αργκάν.

Η ανάπτυξη των προϊόντων της βασίζεται σε δύο άξονες :

1) Στην εφαρμοσμένη έρευνα για την ανάπτυξη των προϊόντων της.

2) Στη δέσμευση της για την ανάδειξη των ευεργετικών ιδιοτήτων του Ελληνικού βιολογικού ελαιόλαδου αλλά παράλληλα και στην αποφυγή χρήσης χημικών ουσιών όπως τα parabens και άλλα.

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές παρουσιάσαμε στην Ελληνική αγορά τις σειρές περιποίησης προσώπου-σώματος και μαλλιών Athena’s Treasures, Aloe Treasures και Argan Treasures. Η ανταπόκριση των σειρών αυτών στην Ελληνική αγορά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και λόγο αυτής η εταιρία μας ανέπτυξε ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών-πωλητών σε ολόκληρη τη χώρα.

Το τελευταίο διάστημα οι σειρές των προϊόντων μας άρχισαν να εξάγονται σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες (Ρωσία, Αγγλία, Ολλανδία, Πολωνία, Κύπρος και Ρουμανία) και αυτό μας δίνει τη πεποίθηση της δυνατότητας οργανωμένων εξαγωγών και της επιλογής-συνεργασίας και σε άλλες χώρες με κάθε σοβαρά ενδιαφερόμενο. Δέσμευση μας η προσήλωση στην έρευνα για την εξέλιξη του προϊόντος μας οι σύγχρονες και πιστοποιημένες συνθήκες παραγωγής αλλά κυρίως η στήριξη και η ειλικρίνεια μεταξύ των συνεργατών μας .

Η προσπάθεια μας για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας αλλά κυρίως η πίστη μας στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, μας ώθησε στην απόφαση να αναζητήσουμε σοβαρούς και αξιόπιστους συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την διάθεση των προϊόντων μας στις τοπικές σας αγορές η όπου αλλού με τα προϊόντα των καλλυντικών μας τα οποία διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα, υψηλής αισθητικής εμφάνιση, οργανωμένο τμήμα παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων σε κάθε ζητούμενη ποσότητα, αλλά κυρίως υψηλή απόδοση κέρδους σε όλα τα στάδια της πώλησης. Η εταιρία Pharmaid εχει την έδρα της στην Ρόδο και παρασκευάζει τα προϊόντα της στην Ελλάδα σε μια από τις ποιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής καλλυντικών προϊόντων.

Η εταιρία μας επίσης προγραμματίζει και θα σας ενημερώσει σύντομα για τη συμμετοχή της σε επιλεγμένες διεθνείς εκθέσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για μας να συναντηθούμε για την παρουσίαση των προϊόντων μας και να διερευνήσουμε μαζί τη δυνατότητα μιας επιτυχημένης εμπορικής συνεργασίας. Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με την εταιρία και τις σειρές των προϊόντων της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.pharmaid.gr (info@pharmaid.gr) Και για τις επαγγελματικές προτάσεις συνεργασίας επικοινωνήστε με την Διευθύντρια πωλήσεων Κα Φωτεινή Χρυσοβέργη. Κινητό: 0030-6936581450

Με εκτίμηση,
Βασίλης Σταματίου (Τμήμα Επικοινωνίας)