Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Διεθνής Έκθεση Souvenir Expo Greece “Τέχνημα & Λαϊκή Τέχνη” από 9 έως 13 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα

Η εταιρεία Pharmaid και το δυναμικό της προσωπικό θα πραγματοποιηθεί για 9η συνεχή χρονιά στην έκθεση Souvenir Expo Greece “Artifact and folk art” που διοργανώνει η Rota και σας προσκαλεί να επισκεφτείτε και να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και τον εντυπωσιακό μας σχεδιασμό, μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει σχετίζεται με τον τουρισμό και γενικά για χονδρική.

Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 1, στο Διάδρομο Ε και στο Νούμερο 11 για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας δείξουμε νέους τρόπους για όμορφα σχέδια. Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 13 Ιανουαρίου 2019 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πολλές επιλογές μεταφοράς από μετρό, λεωφορείο, αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Βρίσκεται στο τέλος της οδού Αττικής, μόλις 2 χλμ. από τα κτίρια του αεροδρομίου και λίγα λεπτά με τα πόδια από το μετρό και τον προαστιακό.

Τέλος, η τοποθεσία το καθιστά ιδανικό προορισμό για άτομα που ταξιδεύουν με αεροπλάνο. (Μακρινές τοποθεσίες και ξένοι επισκέπτες).

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 20:00