Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ποιοι είμαστε

H Εταιρεία Pharmaid είναι μία Ελληνική, δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 και εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία φυσικών καλλυντικών για την περιποίηση και τη φροντίδα μαλλιών, προσώπου και σώματος.

Με ξεχωριστές αγνές πρώτες ύλες, σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα, τεχνογνωσία αιχμής εξειδικευμένων κοσμητολόγων και αφοσίωση στην συνεχή βελτίωση και έρευνα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει προϊόντα ανώτατης ποιότητας βασισμένα σε αγνά και ευεργετικά συστατικά της ελληνικής φύσης. Την μεγαλύτερη σειρά καλλυντικών, με σεβασμό στην αρχαίο-Ελληνική ιστορία αφιερωμένη στην Θεά Αθηνά, “Athena’s Treasures” με κύριο συστατικό το Ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο. Την σειρά καλλυντικών “Aloe Treasures” από Ελληνική βιολογική αλόη, την σειρά καλλυντικών με  Ελληνικό Βιολογικό γάλα γαϊδούρας ”Donkey Milk Treasures” και την σειρά καλλυντικών “Argan Treasures” με βάση το βιολογικό έλαιο aργκάν. Επίσης διατίθεται ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών και παραφαρμακευτικών προϊόντων “Dream Tan” και “Pharmaid” αντίστοιχα, έχοντας πλέον στην συλλογή της ποικιλία προϊόντων με περισσότερα από 300 είδη. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ιαλυσό της Ρόδου. Τα προϊόντα παρασκευάζονται σε μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής καλλυντικών προϊόντων με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Κρίνοντας από τις πολυάριθμες πωλήσεις των προηγούμενων ετών και τα κολακευτικά σχόλια των καταναλωτών που την εμπιστεύτηκαν οι στόχοι της επιτυγχάνονται και συνεχίζει να εξελίσσεται ώστε να
σας προσφέρει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα ομορφιάς.

Το τμήμα μάρκετινγκ-επικοινωνίας, καθώς και το δίκτυο πωλήσεων της Pharmaid εργάζονται ακατάπαυστα με αποτέλεσμα τα προϊόντα της να φτάνουν πλέον σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις σειρές των προϊόντων της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.pharmaid.gr, στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@pharmaid.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο (0030) 2241047783.

Στοιχεία εταιρείας:

  • ΑΦΜ: EL997339694
  • Επωνυμία: ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ο.Ε.
  • Διακριτικός τίτλος: Pharmaid
  • Διεύθυνση: Κανδήλι Ιαλυσού, 85101 Ρόδος
  • Email: info@pharmaid.gr
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30.2241047783