Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ποιοι είμαστε

H Pharmaid είναι μία σταθερά αναπτυσσόμενη δυναμική Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 και εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία φυσικών καλλυντικών, αντηλιακών & παραφαρμακευτικών προϊόντων η οποία βασίζεται στην δύναμη και τα μυστικά της φύσης. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ. στην Ιαλυσό της Ρόδου και τα προϊόντα παρασκευάζονται σε δύο από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής καλλυντικών προϊόντων με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα. Στόχος της είναι να δημιουργήσει αγνά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο, το γάλα γαϊδούρας, την βιολογική αλόη και το έλαιο αργκάν για την περιποίηση και τη φροντίδα μαλλιών, προσώπου και σώματος, κατάλληλα για όλους τους τύπους και ηλικίες. Με ειδικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα, τεχνογνωσία αιχμής εξειδικευμένων κοσμητολόγων και αφοσίωση στην συνεχή βελτίωση και έρευνα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει προϊόντα ανώτατης ποιότητας βασισμένα σε αγνά και ευεργετικά συστατικά της Ελληνικής φύσης.

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές παρουσιάσαμε την μεγαλύτερη σειρά καλλυντικών στην χώρα (με 150+ προϊόντα), με σεβασμό στην αρχαία Ελληνική ιστορία αφιερωμένη στην Θεά Αθηνά (η οποία δώρισε την ελιά στους Αθηναίους), που ονομάζεται “Athena’s Treasures” με κύριο συστατικό της το 100% Ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο. Την σειρά καλλυντικών “Aloe Treasures” από 100% Ελληνική βιολογική αλόη, έπειτα την σειρά καλλυντικών με  100% Ελληνικό γάλα γαϊδούρας ”Donkey Milk Treasures” και την σειρά καλλυντικών “Argan Treasures” με βάση το βιολογικό έλαιο αργκάν. Επίσης διατίθεται ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών και παραφαρμακευτικών προϊόντων “Dream Tan” και “Pharmaid” αντίστοιχα, καθώς και την νέα σειρά αντηλιακών προϊόντων σε συσκευασία ταξιδίου Aegean Sun” έχοντας πλέον στην συλλογή της ποικιλία προϊόντων με περισσότερα από 400+ είδη.

Κρίνοντας από τις πολυάριθμες πωλήσεις των προηγούμενων ετών και τα κολακευτικά σχόλια των καταναλωτών που μας εμπιστεύτηκαν, με την ανταπόκριση των σειρών αυτών στην Ελληνική αγορά και το εξωτερικό να έχει πολύ μεγάλη απήχηση, η εταιρία μας ανέπτυξε ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών και πωλητών σε ολόκληρη τη χώρα, οπότε οι στόχοι μας συνεχίζουν να επιτυγχάνονται και οφείλουμε να εξελίσσόμαστε ώστε να προσφέρουμε μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα ομορφιάς, πάντα με στόχο την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή και να διαθέτουμε την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής & εξυπηρέτησης. Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν μοναδικό αριθμό από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό γνωστοποίησης καλλυντικών προϊόντων CPNP (Cosmetics Products Notification Portal), παράγονται με πρότυπη πιστοποίηση ISO και διαθέτουν πολλά ακόμα πιστοποιητικά.

Τα τελευταία χρόνια οι σειρές των προϊόντων μας εξάγονται πλέον σε διάφορες χώρες όπως : Ρωσία, Άγγλια, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Λιθουανία, Σλοβενία, Ρουμανία, Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Εσθονία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Κύπρο, κάτι το οποίο μας δίνει τη πεποίθηση της δυνατότητας οργανωμένων εξαγωγών και της επιλογής-συνεργασίας και σε άλλες χώρες με κάθε σοβαρά ενδιαφερόμενο. Δέσμευση μας η προσήλωση στην έρευνα για την εξέλιξη του προϊόντος μας οι σύγχρονες και πιστοποιημένες συνθήκες παραγωγής αλλά κυρίως η στήριξη και η ειλικρίνεια μεταξύ των συνεργατών μας. Το τμήμα μάρκετινγκ & επικοινωνίας, καθώς και το δίκτυο πωλήσεων της Pharmaid εργάζονται ακατάπαυστα με αποτέλεσμα τα προϊόντα της να φτάνουν πλέον σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία μας επίσης προγραμματίζει και σας ενημερώνει κατά καιρούς για τη συμμετοχή της σε επιλεγμένες διεθνείς εκθέσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις ή άλλες δραστηριότητες και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για μας να συναντηθούμε από κοντά για να έχετε εικόνα των προβολών και των νέων προϊόντων μας και να διερευνήσουμε μαζί τη δυνατότητα μιας επιτυχημένης εμπορικής συνεργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με την εταιρεία και τις σειρές των προϊόντων της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.pharmaid.gr, στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@pharmaid.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2241047783.

Στοιχεία εταιρείας:

  • ΑΦΜ: 997339694
  • Επωνυμία: ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ο.Ε.
  • Διακριτικός τίτλος: Pharmaid Natural Cosmetics
  • Διεύθυνση: Κανδυλί Ιαλυσού, 85101 Ρόδος, Ελλάδα
  • Email: info@pharmaid.gr
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22410 47783