Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει δίκτυο διανομής ή εμπορικοί αντιπρόσωποι;

Στα πλαίσια της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρίας μας, έχοντας ήδη καλύψει γεωγραφικά το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους συνεργάτες – αντιπροσώπους έχουμε επιλέξει τις παρακάτω 5 εταιρείες οι οποίες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα είτε πρόκειτε για εμπορική συνεργασία σε καταστήματα (επαγγελματίες) είτε να σας ενημερώσουν σχετικά με την κοντινότερη τοποθεσία από την οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε τα προϊόντα μας (ιδιώτες).

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ :

ΧΑΝΙΩΝ & ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ : ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ – ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Μ. ΚΑΡΛΑΚΗ 1 (ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ) 73500 ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 28210 90243 / bobolakis.bertakis@gmail.com

ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΣΤΑΜΕΛΟΣ Ε.Π.Ε. 2ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΛΕΚΑ 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ 26610 33367 / stamepe@otenet.gr

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : ΒΟΣΤΟΡΓΚ ΕΛΛΑΣ ΕΕ Εθνικής ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 (ΕΥΟΣΜΟΣ) 56431 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23106 89048 / wostorg@otenet.gr

ΖΑΚΥΝΘΟΥ & ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ : ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ 29090 ΖΑΚΥΝΘΟΣ 26950 83206 / nikzt@hotmail.com

ΚΩ : FARMA KOS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 85300 ΚΩΣ 22420 68410 / info@farmakos.gr

Έχοντας ως στόχο την ορθολογική ανάπτυξη του τμήματος εξαγωγών σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και τρίτες χώρες, πιστεύοντας στη ποιότητα αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων μας επιθυμούμε και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε κάθε αξιόλογη πρόταση από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχει να κάνει με την προώθηση ή αγορά των προϊόντων μας.

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνησετε με το τμήμα εξαγωγών και επικοινωνίας της εταιρείας μας, με ηλεκτρονικό μηνύμα στο info@pharmaid.gr ή με κλήση στο 22410 47783.

Που θα μπορούσαμε να βρούμε τα προϊόντα;

Τα προιόντα μας υπάρχουν ήδη σε πολλά σημεία πώλησης σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και σε ορισμένα σημεία του εξωτερικού όπως η Ρωσία, Άγγλια, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβενία, Ρουμανία, Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Εσθονία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Κύπρο & Αλβανία. Μπορείτε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μηνύμα στο info@pharmaid.gr ή να μας καλέσετε στο 22410 47783 για να μας πείτε την τοποθεσία σας ούτως ώστε να σας απαντήσουμε άμεσα για το πλησιέστερο κατάστημα όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε ή να σας τα στείλουμε απ’ ευθείας στην πόρτα σας κια να εξεικονομήσετε χρόνο.

Τι πιστοποίηση διαθέτουν τα προϊόντα σας;

Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν μοναδικό αριθμό από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό γνωστοποίησης καλλυντικών προϊόντων CPNP (Cosmetics Products Notification Portal), παράγονται με πρότυπη πιστοποίηση ISO και διαθέτουν πολλά ακόμα πιστοποιητικά.

Ποιες είναι οι τιμές των προϊόντων;

Οι τιμές λιανικής των προϊόντων μας αναγράφονται στο κάθε προϊόν ξεχωριστά κάτω ακριβώς από την περιγραφή τους. Στην περίπτωση που είστε επαγγελματίες και ενδιαφέρεστε για εμπορική συνεργασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@pharmaid.gr ή τηλεφωνικώς στο 22410 47783 και να σας αποστείλουμε τιμοκατάλογο χονδρικής των προϊόντων μας καθώς και τις αντίστοιχες εκπτώσεις τους.

Τι προέλευσης είναι τα προϊόντα;

100% Ελληνικά. Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ. στην Ιαλυσό της Ρόδου και τα προϊόντα παρασκευάζονται σε δύο από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα, με προδιαγραφές σύμφωνες με τη κείμενη νομοθεσία και έπειτα από επιστημονικές μελέτες και ελέγχους σε πιστοποιημένα και εξειδικευμένα εργαστήρια, βασιζόμενα σε φυσικές Ελληνικές πρώτες ύλες και παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές.